Så besöker du oss

Välkommen till oss!

Allt hos oss sker i liten skala och med respekt för djuren, vi ser oss som gäster i deras värld. Hos oss får du och ditt sällskap komma riktigt nära alla djur, och få uppleva den där härliga glädjen som infinner sig i mötet med vänliga ögon och mjuka mular, Höjden av lycka, helt enkelt.

Vi vandrar runt till de olika djurens hägn, vi berättar om det bästa vi vet – våra älskade djur, och ni frågar så mycket vi vill.

Bokar ni dessutom Spa, väntar ytterligare en härlig upplevelse på er. Varm badtunna, bastu, dusch och relax där ni kan slappna av och smälta dagens intryck.

Vår filosofi med verksamheten är ni skall känna er väl omhändertagna, lite klokare och väldigt mycket lyckligare när ni åker från oss. Att måna om våra besökare är för oss höjden av lycka.

Endast förbokning

Vi tar endast emot ett förbokat sällskap i taget för att ge er en personlig och nära guidning, ni får all tid ni känner att ni behöver, och full fokus på gårdens djur under besöket.

Vänligen observera att vi inte erbjuder drop-in besök.

Vad kostar det?

Vi har samma grundpris för alla besökare, men vi har ett minimipris för ett besök som motsvarar 4 betalande besökare. För att snabbt ge er en totalkostnad för ett besök har vi satt samman ett antal besökspaket . Klicka på knappen nedan så ser ni vad vi har att erbjuda.

Så bokar du:

Ett besök bokas genom att ni skickar in en bokningsförfrågan med önskat datum och era kontaktuppgifter.

Vi svarar via mail med bokningsförslag och kostnad.

Ni kan sedan välja att bekräfta eller avvisa bokningen. När vi är överens om tid och kostnad är bokningen klar.

Praktisk info

Hos oss sker allt utomhus, så kläder efter väder rekommenderas. Under de kyligare årstiderna kan det vara bra att klä sig ordentligt varmt.

Vem guidar er?

Thomaz och Anne är med er under hela besöket, vi berättar om våra djur, deras behov, beteenden och personligheter. Vi svarar på alla era frågor och undringar.

Hitta till oss

Vår adress är:

Kolmsta 17
725 96 Västerås

De flesta kartfunktioner pekar ut oss korrekt. Enklast är att följa vägvisningen på vår företagsprofil på Google.

Vänligen observera att vi endast tar emot förbokade besök.